Guldsmycken – dam

Vackra guldsmycken för dam som passar perfekt som present vid en mängd olika tillfällen; födelsedagen, bröllopsdagen, studenten, till jul, eller när du bara vill visa någon du tycker om lite extra uppskattning. Ta en titt på de damsmycken vi har valt ut för att få presentidéer. Du hittar fler guldsmycken till dam på Ur&Penn som har ett års garanti och 30 dagars öppet köp och fri frakt på beställningar från 399 kr.

Läs mer

Guldarmband – dam

Vi har valt ut tre riktigt snygga guldarmband i dam-modell som du kan ge bort i present eller köpa till dig själv. Armbanden har liknande design men tre olika prisklasser så att du kan hitta ett som passar din budget. Vilket du än väljer är vi säkra på att den du köper armbandet åt kommer att uppskatta det – vilken kvinna älskar inte att få ett guldarmband?

Guldarmband från Ur&Penn i bangle-modell med designad ytstruktur.

Guldarmband från Ur&Penn i bangle-modell med designad ytstruktur.

Ur&Penn Armband Guld Dam – Bangle

Detta fina guldarmband är tillverkat i 9K guld och av så kallad bangle-modell. Det har med andra ord ett lås du öppnar för att ta av och på det och är inte böjligt som en vanlig länk.

Letar du efter ett armband i guld för dam, som kostar mindre än det ser ut att göra, är detta ett utmärkt val. Ur&Penn har fler vackra guldarmband i dam-modell av hög kvalitet, i snygg design och till konkurrenskraftiga priser.

De minimalistiska formerna får sällskap av ett vackert, ingraverat mönster och med en vidd på endast 4 mm, gör armbandet ett diskret intryck. Eftersom detta fina guldarmband är så pass tunt passar 9K utmärkt för att ge en ordentlig stadga åt konstruktionen.

 • Trendig bangle-design
 • Vackert mönster
 • Diskret och minimalistiskt
 • Hållbart, 9K guld
 • Bra pris – exklusivt utseende
Till Ur&Penn
Guldarmband från Emma Israelsson i bangle-modell med svart diamant

Guldarmband från Emma Israelsson i bangle-modell med svart diamant

Emma Israelsson 18K Gold Bangle BLK Diamond

Det här guldarmbandet från Emma Israelsson är mycket exklusivt i 18K guld och med en svart diamant på 0.01 ct i ena änden. Du kan öppna och stänga armringen en aning för att ta på och av den. Du bör iaktta största försiktighet så att du inte deformerar armbandet då det är tillverkat av 18K guld och därför är något mjukare.

Den svarta diamanten är infattad i ett diskret stjärnmönster vilket ger ett minimalistiskt intryck och bidrar till den eleganta looken.

Emma Israelsson designar smycken genom att ta fram dem för hand innan fler tillverkas. De fokuserar på hållbarhet och skänker 10% av vinsten till välgörenhet. När du köper detta guldarmband ger du till fler än den som får själva smycket.

 • Bangle-modell
 • Svart diamant
 • Skandinavisk design
 • 18K guld
 • Premium pris – 10% till välgörenhet
Till Emma Israelsson
Guldarmband från Albrekts Guld i bangle-modell

Guldarmband från Albrekts Guld i bangle-modell.

Albrekts Guld Armring i 18K guld

Ett enkelt men vackert guldarmband för dam som passar både till vardags och fest med sin anspråkslösa, stilrena design. Denna armring har ett lås på ena sidan och ett knappt synligt gångjärn på motsatta sidan för enkel på- och avtagning.

Designen är helt slät vilket ger ett diskret intryck som passar den som gillar det minimalistiska. Med sina 18K guld är det dock ett lyxigt smycke som understryker känslan av att du bär något värdefullt, utan att för den skull skryta om det.

Albrekts Guld gör alla inköp direkt från tillverkare och kan därför erbjuda bra priser. Samtidigt jobbar de för att levnadsstandarden i de länder de importerar från ska vara acceptabla genom att främja bättre arbetsvillkor och renare miljö.

 • Enkel bangle-design
 • Slät yta
 • 18K guld
 • Minimalistiskt
 • Fin design – rimligt pris
Till Albrekts Guld

Guldhalsband – dam

Guldhalsband i dam-modell skiljer sig en del från herrmodellerna. De är ofta tunnare och lite längre, och det kan vara svårt att hitta ett halsband som uppfyller många kvinnors önskemål; det ska vara feminint och unikt utan att bli för gulligt eller sticka ut för mycket. Här har vi valt ut tre guldhalsband som vi själva uppskattar och kan rekommendera varmt.

Twistat guldhalsband från Ur&Penn i Prince of Wales-modell.

Guldhalsband från Ur&Penn i Prince of Wales-modell.

Ur&Penn Twist Halsband Guld Dam

Twist från Ur&Penn är ett guldhalsband av Prince of Wales-modell som kombinerar lyx och stilren design på ett mycket lyckat sätt. Kedjan är 41 cm lång vilket skapar en vacker form runt halsen när du bär det.

Halsbandet är tillverkat av 9K guld vilket ger det en fin färg och glans. Med det intrikata twist-mönstret ger denna guldkedja intryck av trendkänsla och diskretion. Vikten är 1,6 gram vilket bidrar till den subtila looken.

Detta guldhalsband passar kvinnor i alla åldrar som uppskattar stilren design och hög kvalitet. Det gör sig fint som enda smycke runt halsen, eller i kombination med ett kortare halsband, till exempel ett i bangle-modell.

 • Twistad Prince of Wales-modell
 • 41 cm långt
 • 1,6 gram
 • 9K guld
 • Trendig men stilren design
 • Mycket prisvärt
Till Ur&Penn
Guldhalsband från SHAY i choker-modell med diamanter.

Guldhalsband från SHAY i choker-modell med diamanter.

SHAY 18K Gold Full Pave Diamond Choker

SHAY’s choker är ett guldhalsband många bara drömmer om. Med totalt 1.88 ct diamanter i pavéinfattning hamnar prislappen på runt 100 000 kr. Har du utrymme i budgeten får du ett fantastiskt guldhalsband av högsta kvalitet.

SHAY designas av mor- och dotterparet, Ladan och Tania, i Kalifornien. Deras smycken kännetecknas av tillbakalutad elegans, något som rimmar bra med svenska preferenser. Deras choker med diamanter med dess tidlösa design utgör en investering för den som uppskattar guld och juveler.

Halsbandet är justerbart och tillverkat av 18K guld. Det sitter bekvämt runt halsen och drar uppmärksamhet till sig på ett neutralt vis.

 • Choker-modell
 • 18K guld
 • 1.88 ct diamanter
 • Tillverkat i Kalifornien
 • Tidlös design
 • Mycket exklusivt
Till Farfetch
Love Guldhalsband från Cartier med två sammankopplade ringar

"Love" Guldhalsband från Cartier med två sammankopplade ringar.

Cartier Love Necklace 18K Guld

Inget annat guldhalsband kan mäta sig i popularitet med Love Necklace från Cartier. Detta klassiska halsband symboliserar, med sina två sammankopplade ringar, oskiljaktig kärlek och har blivit något av en klassisk gåva. I standardutförandet är halsbandet tillverkat av 18K guld, men det finns flera varianter, till exempel med diamanter.

Prislappen, som börjar på 20 000 kr, är kanske avskräckande, men detta är ett stilrent halsband som har överlevt flertalet trender och är en väl värd investering enligt många människor. Med en perfekt längd på 44 cm ligger det vackert runt halsen utan att ta för mycket uppmärksamhet.

En perfekt gåva att ge till någon du tycker om. Varför inte till dig själv?

Till Cartier