Roliga giveaways – Tips & idéer

Behöver du tips och idéer på roliga giveaways inför företagets årliga mässa eller konferens? Att ge bort giveaways med tryck är ett perfekt sätt att profiliera er och få ert företag att sticka ut. Se var du kan köpa giveaways online och ta del av fyra tips på fyndiga och praktiska giveaway-produkter. Läs även mer om vilka regler du behöver ha koll på när du ska ge bort gratis-gåvor till kunder och anställda.

Läs mer

Köp roliga giveaways online

Är du på jakt efter en leverantör som erbjuder prisvärda gratisprodukter? Hos Meprodukter.se hittar du roliga giveaways för alla tillfällen. Sätt din egen personliga prägel på produkten med ert företagsnamn eller tryck – och få ert företag att synas lite extra. M.E. Produkter är Skandinaviens största kedja inom profiliering och har verkat inom branschen i 30 år. De har med andra ord lång erfarenhet av att leverera saker med tryck – och vet vad som krävs för att du ska bli nöjd. Här hittar du ett brett utbud av produkter från välkända varumärken av hög kvalitet. Oavsett vilken typ av giveaways du är på jakt efter, kan du garanterat hitta något som passar er målgrupp.

4 tips på giveaway-produkter

Att hitta idéer på bra giveaway-produkter är inte alltid så enkelt. Det finns en mängd olika produkter att välja mellan, och det kan därför vara svårt att veta vad som verkligen uppskattas av mottagaren. Nedan ger vi dig våra fyra bästa tips på giveaway-produkter – som både är fyndiga och användbara.

Tygkassar med eget tryck

Att ge bort tygkassar med eget tryck är inte bara en uppskattad giveaway – det är även en billig produkt att köpa in stora kvantiteter av. Tygkassen ger även den optimala exponeringen av ert varumärke, då den kommer till användning i många olika situationer. Här kan du välja mellan en mängd olika kvaliteter, som exempelvis nylon eller bomull. En extra fördel är att tygpåsen har en stor tryckyta, vilket gör att er logga syns extra bra.

Vattenflaska med logga

Om du söker efter en riktigt användbar giveaway bör du satsa på att dela ut vattenflaskor med er logga. En vattenflaska kommer till anvädning under hela dagen och är perfekt att ha med sig till kontoret eller gymmet. Vattenflaskor finns i flera utföranden – allt ifrån billigare alternativ till exklusivare modeller. Gör vattenflaskan mer personlig genom att välja en färgglad variant som matchar med er företagslogga.

Reklamparaplyer

Det är ibland svårt att förutse dåligt väder – därför lämnas paraplyet ofta hemma. Vad är då bättre än att dela ut reklamparaplyer under nästa företagsevent? Det är en produkt går hem hos de allra flesta – och något som används flitigt under årets alla årstider. Dessutom ger det stor exponering av ditt budskap eller varumärke. Parpaplyer kan designas på flera olika sätt och finns att beställa i många olika färger.

Powerbanks

Om du vill dela ut en lyxigare variant av giveaways – så är powerbanks ett träffsäkert alternativ. Det må vara lite dyrare än många andra giveway-produkter, men är garanterat en produkt som kommer få er att sticka ut från mängden. En powerbank är ett utmärkt sätt att ladda mobiltelefonen eller surfplattan när man är på språng och inte har tillgång till sin laddare. Att ge bort powerbanks som julgåva till era anställda är också ett perfekt sätt att visa uppskattning för årets arbetsinsatser. Hos Skatteverket.se kan du läsa mer om vilka skatteregler som gäller när du ger bort gratis gåvor till anställda.